Εργοτέλης-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Για την 2η αγωνιστική των Play-Offs της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στη Κρήτη και το Ηράκλειο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη, την Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 13:00.

Ο Δικέφαλος συνέχισε την αήττητη πορεία, έχοντας το απόλυτο των νικών και στη πρεμιέρα των Play-Offs με αντίπαλο τις Αβαντίδες Χαλκίδας. Στόχος των «ισόβιων» πρωταθλητριών να κρατήσουν υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, παράγοντας συνδυαστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ Morris, θα παραταχθεί ο Εργοτέλης, ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα Play-Offs της Women’s Football League, με αντίπαλο την ΑΕΛ με 1-0.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, η αθλήτρια της ομάδας, Βάσια Γιαννακά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο δεύτερος αγώνας των Play-Offs μας βρίσκει αντιμέτωπους με την ομάδα του Εργοτέλη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτόν τον αγώνα και από το πρώτο λεπτό θα μπούμε δυναμικά να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Τέλος, η εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα στο προπονητικό τιμ και τις παίκτριες, μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουρες για την επιτυχία».
 
Κυριακή 15 Μαΐου 2022
2η αγωνιστική Play-offs, Women's Football League
Γήπεδο Μαρτινέγκο
13:00, Εργοτέλης-ΠΑΟΚ Morris