ΠΑΟΚ Domus Ergo-Εθνικός Πειραιώς

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για το Game 2 της Ημιτελικής Φάσης των θέσεων 5-8, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται την Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 14:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Εθνικό Πειραιώς. 

Ο Δικέφαλος, μετά την ψυχωμένη εμφάνιση και νίκη στον Πειραιά με 8-9, επιβεβαίωσε την σταθερή και ανοδική πορεία του, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση, έχοντας ως στόχο την 5η προνομιούχα, για το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», θέση.

Με σύμμαχο τον κόσμο του, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo θέλει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, με τους παίκτες του Δικεφάλου να κάνουν ανοικτό κάλεσμα. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το AC PAOK TV.

Για το Game 2 απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς, ο Δημήτρης Σγουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι είναι υψίστης σημασίας, καθώς αν κερδίσουμε θα τελειώσουμε τη σειρά, κάτι το οποίο θα μας δώσει περισσότερη ξεκούραση αλλά και χρόνο για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλο. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή, για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την έξοδο μας στην Ευρώπη. Περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου στο Ποσειδώνιο!». 


Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
2ος Αγώνας Ημιτελική Φάση (Θέσεις 5-8), Α1
Πσοειδώνιο Κολυμβητήριο
14:30, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Εθνικός Πειραιώς (AC PAOK TV)