Η μεικτή ζώνη του Εργοτέλης-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Οι δηλώσεις της αρχηγού, Miljana Smiljkovic, της Μαρίας Μπασούρη και της Αναστασίας Σιδηροπούλου, μετά το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ Morris από τη Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Offs.

Miljana Smiljkovic:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και το περιμέναμε. Είμαστε στα Play-Offs οπότε δεν υπάρχει περιθώριο σφάλματος. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το παίζουμε σα να είναι τελικός.

Είναι τιμή να είσαι αρχηγός μίας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένη που οδήγησα την ομάδα να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Ο στόχος από την αρχή των Play-Offs είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη τη χρονιά για να το πετύχουμε και να αποδείξουμε γι' άλλη μία φορά ότι αξίζουμε να είμαστε πρωταθλητές. 2/4 και συνεχίζουμε!».


Μαρία Μπασούρη:

«Ο σημερινός αγώνας διεξήχθη υπό υψηλές θερμοκρασίες, κάτι που πιστεύω ήταν αρνητικό για εμάς. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ στα πρώτα 20 λεπτά και αυτός μας χαλάρωσε λίγο έτσι ώστε να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Αισθάνομαι πολύ ωραία που πέτυχα ένα από τα δύο γκολ της ομάδας. Πάμε και για τα επόμενα παιχνίδια με ακόμα περισσότερη ψυχολογία. Αφήνουμε πίσω τον σημερινό αγώνα και ξεκινάμε την σκληρή μας δουλειά για τον επόμενο που είναι στην Χαλκίδα».


Αναστασία Σιδηροπούλου:

«Ο σημερινός αγώνας ήταν η απόδειξη της δουλειάς των προπονήσεων, της αφοσίωσης και της συγκέντρωσης που δίνουμε σ' αυτές. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε η θέληση που είχαμε για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και να συνεχίσουμε το έργο μας. Παίξαμε δυναμικά και με πάθος, μπαίνοντας στο γήπεδο και κερδίζοντας μονομαχίες.

Το προπονητικό staff μας προσέφερε γρήγορες τακτικές λύσεις και τρόπους παιχνιδιού οι οποίοι μας βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες σε όλα τα μέτωπα.

Επόμενος στόχος, η νίκη απέναντι στη Χαλκίδα. Περιμένουμε όλες οι παίκτριες με ανυπομονησία αυτόν τον αγώνα διότι θα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μαθαίνουμε από τα λάθη του προηγούμενου αγώνα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter