Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για το Game 1 των θέσεων 5-6 της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 16:30, τον Υδραϊκό. 

Ο Δικέφαλος μετά το τεράστιο διπλό στον Πειραιά επί του Εθνικού με 5-6, έκανε το 2-1 στην σειρά, και πήρε την πρόκριση για να διεκδικήσει την πέμπτη θέση, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη. 

Στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» υπάρχει πίστη για διάκριση, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να καλούνται να τα δώσουν όλα στο «νερό» και να γράψουν ιστορία. 

Απέναντι του, ο Υδραϊκός, ο οποίος με δύο νίκες επί του ΑΝΟΓ πήρε την πρόκριση για την διεκδίκηση της πέμπτης θέσης. 

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον Δημήτρη Σγουρίδη, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Εθνικό. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Υδραϊκό, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Χάρης Αϊβαλιώτης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πάρουμε. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω, και ευελπιστώ να το κάνουμε και αύριο. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά έχουμε δείξει πως κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια». 

Κυριακή 22 Μαΐου 2022
1ος αγώνας (Θέσεις 5-6), Α1
Κολυμβητήριο Αλίμου
16:30, Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo