Μεγάλη νίκη κόντρα στον Υδραϊκό και όλα για τη νίκη στην Αθήνα!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στο Game 2 για την 5η-6η θέση του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχθηκε τον Υδραϊκό, του οποίου και επικράτησε με 11-8.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν εξίσου έμφαση σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να διατηρήσουν την ισοπαλία μέχρι τη λήξη της περιόδου με 3-3 σκορ, ωστόσο, στο δεύτερο οκτάλεπτο, ένα κενό διάστημα έδωσε στον αντίπαλο την ευκαιρία να προηγηθεί με 4-6, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, βρήκαν και πάλι ρυθμό και, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο για να βγάλει αντίδραση, ισοφάρισαν σε 6-6 και πήραν το προβάδισμα, κλείνοντας την περίοδο με 8-6. Διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ διατήρησαν τον έλεγχο και το προβάδισμα, φτάνοντας στη νίκη με 11-8.

Στο διά ταύτα, με απόλυτη συγκέντρωση και πάθος, η ομάδα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστική και καταβάλλοντας τα μέγιστα, ισοφάρισε σε 1-1 νίκες, στέλνοντας τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την κατοχύρωση της πέμπτης θέσης, αλλά και για την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

ΠΑΟΚ Domus Ergo - Υδραϊκός: 11-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-0, 3-2.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 3, Σγουρίδης 2, Σάλεχ, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης 1, Λασκαρίδης