Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-Υδραϊκός

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, Χάρη Αϊβαλιώτη και Δημήτρη Σγουρίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του Υδραϊκού με 11-8, στο πλαίσιο του Game 2 της τελικής φάσης των θέσεων 5-6. 

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή ήταν η τελευταία μας εντός έδρας εμφάνιση για φέτος, και η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να τελειώσουμε με μία νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για όλη την υποστήριξη που είχαμε όλη τη σεζόν, για τον κόσμο που ερχόταν σε δύσκολες ώρες προσέλευσης. Για το σημερινό παιχνίδι, παίξαμε εξαιρετικά και αξίζαμε 100% τη νίκη. Για μία ακόμα μία φορά είχαμε τον Αϊβαλιώτη σε εξαιρετική κατάσταση, βοήθησε αλλά και βοηθήθηκε από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Είχαμε ώριμες και ήρεμες επιλογές στην επίθεση, και στο τέλος κάναμε διαχείριση του αποτελέσματος για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες ενόψει του τρίτου παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, κανείς δεν περίμενε ότι θα διεκδικούμε το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη. Έχουμε αποδείξει ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αυτό». 

Χάρης Αϊβαλιώτης:

«Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για εμένα. Πάντα δίνω το 100%, σήμερα ήθελα να δώσω ακόμα περισσότερο, έχοντας ως στόχο τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς. Όσο παίζει καλά η άμυνα, παίζω και εγώ, αυτό είναι το μυστικό. Ονειρευόμαστε την έξοδο μας στην Ευρώπη, για αυτό ρισκάρουμε και πολεμάμε σε κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός έδρας. Θέλουμε στο τρίτο παιχνίδι να έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη, και να βρούμε τον ρυθμό μας παίζοντας το καλύτερο δυνατό πόλο». 

Δημήτρης Σγουρίδης:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Υδραϊκός είναι μία σκληρή ομάδα και φάνηκε ότι κατέβηκε για να πάρει το παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αποσυντονισμένοι, αλλά μετά δείξαμε ποιοι είμαστε και πήραμε προβάδισμα τριών τερμάτων, το οποίο κρατήσαμε. Το Ποσειδώνιο είναι μία σκληρή έδρα, και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια τόσο με το Περιστέρι, όσο και με τον Πανιώνιο. Πάμε τώρα στην Αθήνα για τη νίκη και την έξοδο στην Ευρώπη». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter