Winmasters MVP Play-Off Edition η Esse Akida!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Πολυτιμότερη παίκτρια της 3ης αγωνιστικής των Play-Off της Women's Football League, αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Morris, Esse Akida, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η διεθνής Κενυάτισσα επιθετικός του Δικεφάλου, μ' ένα υπέροχο γκολ και εξαιρετική συνολική παρουσία, τόσο στο επιθετικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, συνέβαλλε τα μέγιστα στον «χρυσό» βαθμό κόντρα στους Άβαντες Χαλκίδας με 1-1, ο οποίος έδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ Morris.

Η Esse Akida αναδείχθηκε MVP παμψηφεί, λαμβάνοντας το 100% των ψήφων.

Για την διάκριση της ως WInmasters MVP, η Esse Akida, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν ώστε να αναδειχθώ Winmasters MVP. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα, και είμαι πολύ ικανοποιημένη που πήραμε το πρωτάθλημα, στόχος ο οποίος είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου, καθώς χωρίς εκείνες δεν θα έπαιρνα αυτή την διάκριση. Στόχος μας πλέον είναι η ομάδα να ανέβει ακόμα ένα επίπεδο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο Champions League. Πέρσι τα δώσαμε όλα αλλά δεν τα καταφέραμε, όποτε φέτος με καλή προετοιμασία πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα!». 

Congratulations Esse!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter