Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για το Game 3 της τελικής φάσης της πέμπτης θέσης της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 15:00, τον Υδραϊκό. 

Ο Δικέφαλος, με παλικαρίσια εμφάνιση στο Ποσειδώνιο, ισοφάρισε την σειρά μετά τη νίκη του με 11-8, και πλέον μένει το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στο Κολυμβητήριο Αλίμου, για την πέμπτη θέση, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη. 

Οι «ασπρόμαυροι» έχοντας συγκρατημένη αισιοδοξία, αντιμετωπίζουν την έμπειρη ομάδα του Υδραϊκού, σ' ένα παιχνίδι δίχως αύριο. 

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ΠΑΟΚ Domus Ergo δίχως προβλήματα, με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει σε όλους. 

Για το Game 3 κόντρα στον Υδραϊκό, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην κάμερα του AC PAOK TV:

«Το τελευταίο παιχνίδι είναι ένας τελικός, τόσο για εμάς, όσο και για την ομάδα του Υδραϊκού. Να είστε σίγουροι ότι ο Υδραϊκός θα είναι καλύτερος απ' ότι στο δεύτερο παιχνίδι, καθώς θέλει να βγει και εκείνος στην Ευρώπη. Θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως νομίζω ότι θα παίξει ρόλο ο παράγοντας τύχη. Το μόνο που εύχομαι είναι στο τέλος του αγώνα να είναι πρωταγωνιστές μόνο οι αθλητές, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε». 


Πέμπτη 26 Μαΐου 2022
3ος αγώνας (Θέσεις 5-6), Α1
Κολυμβητήριο Αλίμου
15:00, ΥδραΪκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo