Ξανά στα «ασπρόμαυρα» η Όλγα Βεργίδου!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 03/06/2022


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Όλγα Βεργίδου για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023. 

Γεννημένη στις 17/12/1991 στην Θεσσαλονίκη, η Όλγα Βεργίδου αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 180cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004 στους Μακεδόνες Αξιού, παραμένοντας εκεί για 10 χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο ΑΟ Θήρας, εκεί όπου έπαιξε για τρία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο εξωτερικό, αγωνιζόμενη στην φινλανδική OrPo Volley.

Η επόμενη σεζόν την βρήκε και πάλι σε νησί, αφού φόρεσε την φανέλα του Πανναξιακού. Για να συνεχίσει στην Πρωτεύουσα, και πιο συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, τη σεζόν 2019-2020. 

Την χρονιά 2020-21, η Όλγα Βεργίδου πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία στα «ασπρόμαυρα», κατακτώντας με την φανέλα του ΠΑΟΚ το πρώτο και ιστορικό Κύπελλο του τμήματος Βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου. 

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Όλγα Βεργίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πήραμε μαζί τον πρώτο μας τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και φέτος κάποιο τρόπαιο. Το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο σε σχέση με άλλες χρονιές και σίγουρα θα έχουμε μία απαιτητική χρονιά. Πιστεύω με μαχητικότητα και δουλειά θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!». 

Καλώς ήρθες και πάλι Όλγα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ