Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Ελευθεριάδης!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 04/06/2022


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την συνεργασία με τον αθλητή, Γιώργο Ελευθεριάδη, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023. 

Γεννημένος το 2001, αγώνιζεται ως πλέι μέικερ και αριστερός ίντερ. Ο Γιώργος Ελευθεριάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Αμύντα Αμυνταίου. 

Στα 14 του χρόνια κατέκτησε την 2η Πανελλήνια θέση με την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Τα δύο επόμενα χρόνια κατέκτησε το Πρωτάθλημα στις κατηγορίες παίδων και εφήβων με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, ενώ είχε και ενεργό ρόλο στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20, πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας σε νεαρή ηλικία πολλές εμφανίσεις στην Handball Premier. 

Την επόμενη σεζόν, 2020-21, αγωνίστηκε στον Φαίακα Κέρκυρας, κάνοντας καλές εμφανίσεις, ωστόσο η χρονιά «χτυπήθηκε» από την πανδημία, τελειώνοντας άδοξα. 

Την περσινή αγωνιστική χρονιά, ο Γιώργος Ελευθεριάδης επέστρεψε και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά για τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τις εμφανίσεις του. 

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η νέα σεζόν θα είναι δύσκολη, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι και διψασμένοι να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους. Εύχομαι μία σεζόν δίχως τραυματισμούς, και με καλή συνεργασία για να πάμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, θέση η οποία του αρμόζει». 

Καλώς ήρθες και πάλι Γιώργο!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ