Για τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Εμμανουέλα Τσικνάκη

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 08/06/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλα Τσικνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η Ελληνίδα τερματοφύλακας, γεννημένη του 2000 με ύψος 170cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περσινή περήφανη κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ». 

Η Εμμανουέλα Τσικνάκη συνέβαλλε τα μέγιστα στην περσινή πορεία του ΠΑΟΚ mαteco, με αποκορύφωμα την ανάδειξη ως MVP του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Εμμανουέλα Τσικνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρίσκομαι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να μπορέσουμε να επαναλάβουμε την περσινή πορεία μας, συνδυαστικά με μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες τη νέα σεζόν!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ