Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ mαteco η Aleksandra Borizovska!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 15/06/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Aleksandra Borizovska, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η αριστερή ίντερ και εξτρέμ από τα Σκόπια, γεννημένη το 1995, με ύψος 170cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την περήφανη κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ». 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Aleksandra Borizovska, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όπως έχω πει και στο παρελθόν, μου αρέσει πολύ το πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ. Την περσινή περίοδο ήρθα στα μέσα της σεζόν, και ενσωματώθηκα αμέσως με τις νέες μου συμπαίκτριες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, και αυτό το νιώθεις όταν παίζεις στο γήπεδο μπροστά στους φιλάθλους του, τους οποίους ευχαριστώ για την υποστήριξη τους. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είμαι μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ