Σπουδαίες επιδόσεις από τον στίβο του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

paok
Κατηγορία: Στίβος

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022, το οποίο διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. 

Με απολογισμό έξι μετάλλια, εκ των οποίων τέσσερα χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ο Δικέφαλος άφησε θετικές εντυπώσεις, πιστός στο ραντεβού του με τις διακρίσεις. 

Η Βασιλική Χαϊτίδου απέδειξε σ' ένα ακόμα event την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται, πραγματοποιώντας το «νταμπλ» στο άλμα εις μήκος, παίρνοντας το χρυσό τόσο στις Γυναίκες, όσο και στην κατηγορία Κ23. 

Ο Αντώνης Μέρλος κατέκτησε το χρυσό στο άλμα εις ύψος ανδρών, εδραιώνοντας την κυριαρχία του στο συγκεκριμένο αγώνισμα. 

Ο Θοδωρής Βροντινός, πιστός και εκείνος στο ραντεβού του με τα μετάλλια, κατέκτησε το χρυσό στα 100 μέτρα της κατηγορίας Κ23. Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των ανδρών τερμάτισε τέταρτος. 

Η Εύα Κοτσαχείλη πήρε το αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στην κατηγορία Κ23, ενώ σε αυτή των γυναικών τερμάτισε στην τέταρτη θέση. 

Ο Ευθύμης Καραγιώργος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 110 μέτρα με εμπόδια ανδρών, ενώ τερμάτισε όγδοος στα 400 μέτρα με εμπόδια. 

Ο Γιάννης Μανταρτζίδης τερμάτισε τέταρτος στο τριπλού ανδρών. 

Η «ασπρόμαυρη» σκυταλοδρομία 4Χ100 στην κατηγορία Κ23, η οποία αποτελείται από τους Βροντινό, Τσιαούση, Πούπαλο και Μαβιλίδη, τερμάτισε στην τέταρτη θέση. 

Παράλληλα, στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των ανδρών, οι Βροντινός, Καραγιώργος, Μαβιλίδης και Γαϊτανίδης, τερμάτισαν στην όγδοη θέση. 

Η Φωτεινή-Χριστίνα Μίζιου τερμάτισε όγδοη στο άλμα εις μήκος στην κατηγορία των γυναικών. 

Όγδοος και ο Ελευθέριος Λαμπίδης-Χόχρεκ στο αγώνισμα της σφαιροβολίας στην κατηγορία των ανδρών. 

Η δουλειά για το τμήμα στίβου συνεχίζεται δυναμικά, με όλη την οικογένεια να έχει ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε meeting. 

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter

 

 

Πηγή φωτογραφιών: Μιχαέλα Τσορμπατζίδου-Θώμη Αντωνιάδη