Επιστροφή του Νίκου Τσολακούδη στον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 05/07/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τσολακούδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Γεννημένος στις 04/10/1997, ο Νίκος Τσολακούδης αγωνίζεται ως περιφερειακός και έχει ύψος 196cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Θεσσαλονίκης το 2010, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2013. 

Η συνέχεια τον βρήκε και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη θητεία του, μένοντας μέχρι το 2018. 

Στην συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2018-2021) στο Παλαιό Φάληρο, με το οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης, συμβάλλοντας και εκείνος στην καλή πορεία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». 

Είναι διεθνής με τις «μικρές» ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νίκος Τσολακούδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης για την άψογη συνεργασία της προηγούμενης σεζόν. Τον Γιώργο Αγγελάκη, τον κύριο Αφρουδάκη, τον Γιώργο Αφρουδάκη και τον Θοδωρή Μπερδέ. Τους προπονητές μου Νίκο Δεληγιάννη και Δημήτρη Μιτελούδη και όλους τους συμπαίκτες μου για όλα αυτές τις στιγμές που ζήσαμε μέσα στην σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά δίχως τραυματισμούς, και πολλές επιτυχίες. Ανυπομονώ να σας ξαναδώ από κοντά στο Ποσειδώνιο». 

Καλώς ήρθες και πάλι Νίκο!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ