Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Ευριπίδης Μελετιάδης!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 07/07/2022


Ο ΠΑΟΚ, και τα τμήμα υποδομής του Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή, Ευριπίδη Μελετιάδη, ο οποίος θα αναλάβει προπονητικά την «αναγέννηση» των τμημάτων. 

Ο Ευριπίδης Μελετιάδης, θα είναι ο άνθρωπος, ο οποίος θα επιβλέπει αλλά και θα είναι υπεύθυνος για την ατομική-ομαδική βελτίωση όλων των παικτριών, από το τμήμα νεανίδων μέχρι και την ακαδημία. 

Ο Έλληνας προπονητής επιστρέφει στις ακαδημίες Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ ύστερα από εννιά χρόνια, με τις οποίες κατέκτησε δύο πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ και δύο Πανελλήνια με το τμήμα Κορασίδων, και ένα πρωτάθλημα ΕΚΑΣΘ και ένα Πανελλήνιο με το τμήμα νεανίδων του Δικεφάλου. 

Στο πέρασμα του από την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Ευρυπίδης Μελετιάδης κατάφερε να οδηγήσει τον Δικέφαλο μέχρι τον τελικό Κυπέλλου, την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. 

Πλέον, με την εμπειρία του και τις εξαιρετικές προπονητικές του ικανότητες, θα αναλάβει να εδραιώσει τα τμήματα υποδομής του Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ στην κορυφή. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ευριπίδης Μελετιάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήρθε λοιπόν η στιγμή, όπου εκείνο το «εις το επανιδείν», γίνεται πράξη. Επιστρέφω στην ομάδα που αγαπώ, με στόχο να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στο υψηλό επίπεδο, στο οποίο του αξίζει να βρίσκεται. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα, ώστε να δουλέψουμε πιο πολύ και πιο συστηματικά. Πιστεύω ότι με την οργάνωση που θα αποκτήσει ο Σύλλογος, θα καταφέρουμε να έχουμε ευτυχισμένες παίκτριες, σε υψηλό επίπεδο, έχοντας ως κύριο μέλημα μας να βγάλουμε αθλήτριες για την πρώτη ομάδα». 

Καλώς ήρθες και πάλι κόουτς! 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ