Πιστός στο «ραντεβού» του με το ασπρόμαυρο σκουφάκι ο Νίκος Προσινικλής!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 11/07/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Προσινικλή, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023

Ο Έλληνας περιφερειακός και Υπαρχηγός της περσινής σεζόν, γεννημένος το 1994 και με ύψος 194cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έτοιμος πλέον να αντιμετωπίσει και την ιστορική πρώτη ευρωπαϊκή πρόκληση με τον Δικέφαλο. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμα μία χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μία γεμάτη χρονιά και πετυχημένη, όπως η περσινή, και να πάμε ακόμα πιο ψηλά, αλλά προπάντων χωρίς τους τραυματισμούς και τις αναποδιές που αντιμετωπίσαμε πέρσι. Περιμένουμε να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος, και να δούμε τον κόσμο να γεμίζει το Ποσειδώνιο ξανά σε όλα τα παιχνίδια μας!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ