Άκρως ικανοποιητικά τα πρώτα δείγματα του ΠΑΟΚ Morris!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε ο ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος αντιμετώπισε την ανδρική Κ17 του Αξιού Ανατολικού, αφήνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής. 

Ο Δικέφαλος μπορεί να γνώρισε την ήττα με 1-0, ωστόσο το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν τρεις κλασικές ευκαιρίες, δύο με την Μπασούρη (η μία κατέληξε στο δοκάρι), και μία με την Γιαννακά. 

Ο Λευτέρης Κανάτας είχε την δυνατότητα να δει όλες τις παίκτριες, οι οποίες συμμετέχουν στην προετοιμασία, δοκιμάζοντας παράλληλα νέα σχήματα και τακτικές. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» αντιμετώπισαν μία ανδρική ομάδα Κ17, η οποία είχε στο δυναμικό της και τρεις παίκτες από την ανδρική ομάδα. Κάτι που σημαίνει πως ο δείκτης δυσκολίας ήταν μεγάλος. 

Η εμφάνιση άφησε άπαντες ικανοποιημένους, καθώς πρόκειται για το τέλος της δεύτερης εβδομάδας στην προετοιμασία, όπου τα πόδια είναι βαριά και ο ρυθμός όχι στο ζενίθ του. 

Το τμήμα ευχαριστεί τον τεχνικό διευθυντή του Αξιού Ανατολικού, Κωνσταντίνο Κεχαγιά, και τον προπονητή, Γρηγόρη Δίμτση, για την άψογη συνεργασία που υπήρξε για την πραγματοποίηση του φιλικού παιχνίδιου. 

Αναλυτικά οι παίκτριες που αγωνίστηκαν:

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γιαννακά, Γκούνη, Μάκρα, Μήτκου, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Κατσάνου, Δοϊρανλή, Ακίντα, Βλασσόπουλος, Μπουρτούνη, Κατεργιαννάκη, Σαββίδου, Μάκρα, Θεοδωράκη, Σιδηροπούλου, Γιοβάνη, Μπασούρη, Ρουμελιώτη, Τζούρτζεβιτς, Κιουρεξίδου, Μαυρίδου, Μπουζίνου

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter