Α. Μέρλος: «Η συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι κάτι που ήθελα πάντα»

paok
Κατηγορία: Στίβος
Για την πορεία της προετοιμασίας του αλλά και για την πρώτη του συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου σε επίπεδο Ανδρών, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr, o αθλητής Στίβου του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μέρλος.
 
- Πως ήταν η προετοιμασία σου για μία τόσο μεγάλη διοργάνωση;


 
«Η προετοιμασία μου όλο αυτό των καιρό έχει κυλήσει πολύ καλά σε γενικές γραμμές, ειδικά μέχρι τους Μεσογειακούς που ήταν ένας αγώνας στόχος. Από εκείνον τον αγώνα, μέχρι τώρα και εγώ και ο προπονητής μου προσπαθούμε να μείνω στο επίπεδο που ήμουν στα ψηλά άλματα και με μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα προσπαθήσουμε να αποδώσω τα μέγιστα στο Ευρωπαϊκό».
 
- Πως αισθάνεσαι για την συμμετοχή σου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, τι περιμένεις από τον αγώνα;
 
«Η συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι κάτι που ήθελα πάντα, στο παρελθόν έχω συμμετάσχει σε όλες τις διοργανώσεις των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων μικρότερων ηλικιών αλλά τώρα νιώθω ότι κάνω και επίσημα ντεμπούτο μου, γιατί είμαι στην κατηγορία των Ανδρών. Φυσικά, έχω συμμετάσχει στους Βαλκανικούς και σε άλλους αγώνες σε επίπεδο Ανδρών αλλά αυτή είναι η πιο μεγάλη διοργάνωση που θα αγωνιστώ. Είμαι θετικός για τον αγώνα, ελπίζω σε ένα καλό άλμα ή σε ένα νέο ρεκόρ και ίσως μπορέσω να πλασαριστώ. Αν δεν γίνει κάτι από αυτά και πάλι θα κρατήσω όλα τα θετικά από αυτή την χρονιά, γιατί πήγε πολύ καλά και θα συνεχίσω δυνατά για του χρόνου ώστε να ανέβω πιο ψηλά».
 
Ο Αντώνης Μέρλος, θα αγωνιστεί στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί 15 με 21 Αυγούστου στην Γερμανία. Ο άλτης του ΠΑΟΚ, θα συμμετάσχει στο αγώνισμα του άλματος εις ύψος, εκπροσωπώντας την χώρα μας.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter