Η Συνέντευξη Τύπου του UEFA Women’s Champions League

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 17/08/2022
 
 
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Αυγούστου, στο PAOK Sports Arena, ενόψει των αγώνων του Round 1 του UEFA Women’s Champions League.
 
Λευτέρης Κανάτας (προπονητής ΠΑΟΚ Morris):
 
«Καταρχάς να καλωσορίσουμε τις ομάδες Rangers, Swansea και Ferencváros, να τους ευχηθούμε καλή τύχη στα παιχνίδια τους και να έχουν μία καλή διοργάνωση. Εμείς από την δική μας πλευρά, έχουμε αύριο τον αγώνα με την Swansea, προέχει αυτό το παιχνίδι, ο στόχος και το μυαλό μας είναι σε αυτή την αναμέτρηση. Εδώ και περίπου έναν με ενάμιση μήνα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα.
 
Για εμένα είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος ως προπονητής στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, στα προκριματικά του Women’s Champions League. Να πω ότι είναι πρώτη φορά και για πολλές αθλήτριες, έχει ανανεωθεί πάρα πολύ το ρόστερ, έχουμε ένα νεανικό σύνολο. Επομένως, να περιμένετε μία ομάδα η οποία έχει διάθεση, έχει όρεξη και θεωρώ πως λόγω της προετοιμασίας που προαναφέραμε, θα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το 110%. Είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση της διοργάνωσης, είναι πολύ σημαντική και ανυπομονούμε όλοι τεχνικό team και αθλήτριες, να μπούνε μέσα στο χόρτο.
 
Αναφερθήκαμε και πριν στην ετοιμότητα, έχουμε δει κάποια παιχνίδια της Swansea, έχουμε αναλύσει κάποιες αναμετρήσεις τις οποίες μπορέσαμε και βρήκαμε, αντιλαμβάνεστε ότι τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο γυναικών είναι λιγότερα από ότι στο ποδόσφαιρο ανδρών. Επομένως, ότι δεδομένα βρήκαμε σε video, αναλύσαμε τα κομμάτια τους και θα πάμε καθαρά επιθετικά».
 
 
Θωμαή Βαρδαλή (αρχηγός ΠΑΟΚ Morris):
 
«Και εγώ με την σειρά μου έχω να πω ότι είμαστε έτοιμες για αυτή την  πρόκληση, δουλέψαμε πολύ σκληρά για περίπου ενάμιση μήνα στην προετοιμασία και ανυπομονούμε για αυτή την στιγμή. Με την σειρά μας είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε το 110% όπως είπε και ο coach, πηγαίνουμε ξεκάθαρα για την νίκη και για ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Είχαμε μία γεμάτη χρονιά με τις νεαρές αθλήτριες, οπότε θεωρώ πως είμαστε σε καλό στάδιο γιατί έχουμε δεθεί, ξέρουμε η μία την άλλη, τα κορίτσια ξέρουν ότι εμείς οι πιο έμπειρες είμαστε εδώ για να τις βοηθήσουμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να τις βοηθάμε να βγάζουν το 100% μέσα στο γήπεδο, χωρίς φόβο και όλοι μαζί να βγάζουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα στο γήπεδο.
 
Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, θεωρώ ότι όλες οι ομάδες είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και τακτικά για αυτόν τον αγώνα και θα πάμε ξεκάθαρα για την νίκη».

 
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ