Γ. Νικολαΐδης: «Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό να μας στηρίξει στην ευρωπαϊκή μας πορεία!»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ Domus Ergo στο Round 1 του LEN Euro Cup, και την διοργάνωση του ομίλου στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στο acpaok.gr, ο Υπεύθυνος του τμήματος Υδατοσφαίρισης, Γιώργος Νικολαΐδης. 

«Η ανδρική μας ομάδα συμμετέχει στο LEN Euro Cup, μετά την πολύ καλή πορεία που είχε στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. 

Κατορθώσαμε μετά από συντονισμένες προσπάθειες, να πάρουμε τον Όμιλο στην Θεσσαλονίκη στις 13-16 Οκτωβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

Συνεχίζοντας την προσπάθεια ανόδου του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Σωματείου μας, σε όλα τα επίπεδα, καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να έρθει και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, και να χαρεί μαζί μας αυτή την ευρωπαϊκή συμμετοχή, η οποία αισιοδοξούμε να έχει και συνέχεια, αφού η ομάδα διεκδικεί την πρόκριση της απέναντι σε μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού πόλο. 

Να ευχηθώ και εγώ, καλή επιτυχία στους αθλητές μας, ελπίζοντας να γεμίσει το κολυμβητήριο από τους φιλάθλους της πόλης μας, οι οποίοι θα ωθήσουν και αυτοί τα παιδιά μας σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση!». 


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter