Νίκη επί της Bianco Monte Δράμα στον δεύτερο αγώνα του τουρνουά «Θανάσης Καρακεχαγιάς»!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με νίκη την παρουσία του στο τουρνουά «Θανάσης Καρακεχαγιάς», επικρατώντας της Bianco Monte Δράμα με 34-30. 

Την προτελευταία του «πρόβα» έκανε σήμερα ο Δικέφαλος καθώς βρίσκεται μία εβδομάδα μακριά από την έναρξη του Πρωταθλήματος, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΕ Δούκα εντός έδρας το επόμενο Σάββατο 17 Σεπτέμβριου.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με ένα νεανικό στην πλειοψηφία του σύνολο. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο μεταξύ των δύο ομάδων, με το σκορ στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα να είναι 4-4. Με το ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Δικέφαλο να ανεβάζει στροφές προς το τέλος και να κρατά μια διαφορά τριών τερμάτων, με το σκορ στο 20ο λεπτό να είναι 12-9. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε σε υψηλό ρυθμό και στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα, ανοίγοντας την ψαλίδα του σκορ, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 19-14.
 
Ο Δικέφαλος μπήκε εξίσου δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, αυξάνοντας την διαφορά του από την αντίπαλο του, με το 4ο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 27-20. Στην συνέχεια της αναμέτρησης έπεσε ο ρυθμός, με τους παίκτες του Παναγιώτη Γούσιου να κρατούν τα ινία του σκορ και την διαφορά που είχαν χτίσει. Το 5ο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 30-24. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να νικά με τελικό σκορ 34-30.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00, απέναντι στην ΧΑΝΘ, στο ΔΑΚ Συκεών.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter