Οι δηλώσεις μετά τη φιλική νίκη επί της Blanco Monte Δράμας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Για δεύτερο φιλικό του τμήματος Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, στο τουρνουά «Θανάσης Καρακεχαγιάς», μίλησαν στο acpaok.gr, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος και ο τερματοφύλακας, Γιώργος Βελισσαρίου.
 
Παναγιώτης Γούσιος:
 
«Μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων, χρησιμοποιήθηκαν παιδιά των εφηβικών ομάδων με λίγους άντρες που είτε προέρχονταν από τραυματισμό, είτε χρειαζόντουσαν χρόνο συμμετοχής. Ήταν ένα παιχνίδι κυρίως για αυτά τα παιδιά, για να πάρουν εμπειρίες. Θα ήθελα να πω για τους ανθρώπους του Φοίβου Συκεών που διοργανώνουν σερί αυτό το τουρνουά, ένα μπράβο για την πρωτοβουλία και ειδικά επειδή γίνεται στη μνήμη του Θανάση Καρακεχαγιά, του οποίου η προσφορά στον χώρο είναι ακόμα εμφανής μέσω των παικτών που έχει βγάλει οι οποίοι διαπρέπουν και η απουσία του δυστυχώς είναι δυσαναπλήρωτη».
 
Γιώργος Βελισσαρίου:
 
«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, δείξαμε πολλά πράγματα, είχαμε ένα μεγάλο ρόστερ, κάναμε αρκετές αλλαγές και σίγουρα είναι ένα πολύ καλό δείγμα για τις αναμετρήσεις που θα έρθουν. Ξεκινά τώρα το πρωτάθλημα, νομίζω είμαστε πολύ έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα ώστε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter