Φιλική νίκη επί της ιταλικής O.ME.P.S. Givova Battpaglia για τον ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Με νίκη ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις του ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ιταλικής, O.ME.P.S. Givova Battpaglia στο Παλατάκι με 68-51. 

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κολλάτου, Jett-Wilson, Θεοδώρου, Καρλάφτη και Williams.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος εμφάνισε νευρικότητα στην επίθεση, μένοντας σε χαμηλό σκορ, πράγμα φυσιολογικό αφού ήταν το πρώτο φιλικό μίας καινούργιας ομάδας. 

Η συνέχεια ωστόσο ήταν διαφορετική, καθώς οι παίκτριες του ΠΑΟΚ βρήκαν τα πατήματα τους στο δεύτερο δεκάλεπτο, παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση. Παίρνοντας αρκετές βοήθειες με τα μακρινά σουτ της Καρλάφτη, και έχοντας δυναμική άμυνα από την Williams, ο Δικέφαλος έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενος στο σκορ με 31-24. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτριες του Άγγελου Αγγελίδη εμφάνισαν ακόμα καλύτερο πρόσωπο, χτίζοντας μία καλή διαφορά σε όλη την διάρκεια του. Με καλές συνεργασίες από τα χέρια της Κολλάτου, και σημαντικές επιθετικές βοήθειες από τις Θεοδώρου, Jett-Wilson και Καρλάφτη. 

Ο Άγγελος Αγγελίδης στη συνέχεια μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, δίνοντας σημαντικό χρόνο σε όλο το ρόστερ. 

Τα δεκάλεπτα: 8-13, 31-24, 44-41, 68-51

ΠΑΟΚ (Α. Αγγελίδης): Θεοδώρου 10, Καρλάφτη 19 (3), Κιλαζίδου 4, Williams 11, Κολλάτου 11 (2), Jett-Wilson 11 (1), Στεφανάκη 2, Κατσαμούρη, Τόγια, Πολύμερου, Κιολεόγλου, Rettstatt.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter