«Έβρεξε» μετάλλια για την Ποδηλασία του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Ποδηλασία
Πολύ καλή παρουσία είχε το τμήμα Ποδηλασίας του ΠΑΟΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε αγώνες στις Σέρρες αλλά και στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.
 
Οι ποδηλάτες του Δικεφάλου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες απέφεραν μετάλλια στους ίδιους και φυσικά στην ασπρόμαυρη Οικογένεια.
 
Αναλυτικά, στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Βορείου Ελλάδος, η Φανή Μαλούση κατάκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, η Χαμαϊδή Σιδηρόπουλου βγήκε δεύτερη και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ο Ανδρέας Κηπουρός κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο και ο Γιώργος Μπάλας τερμάτισε στην όγδοη θέση.   
 
Το τμήμα Ποδηλασίας του ΠΑΟΚ συμμετείχε και στον 1ο γύρο Βισαλτίας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Νιγρίτα  Σερρών, κατακτώντας και εκεί μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, ο Αθανάσιος Μαλούσης κατέκτησε την πρώτη θέση, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων και βγήκε δεύτερος στη συνολική βαθμολογία, ο Κωσταντίνος Γιοσμάς τερμάτισε στην δεύτερη θέση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο επίσης στην κατηγορία Εφήβων. Στους ίδιους αγώνες, οι Παίδες της ομάδας μας κατέκτησαν ακόμη δύο μετάλλια, ο Παντελής Θεοδωρίδης ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο και ο Αθανάσιος Τσατμάς κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.  
 
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter