Φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Με ψυχωμένη εμφάνιση ο ΠΑΟΚ Domus Ergo επικράτησε του Παναθηναϊκού με 9-8, στην πρεμιέρα του 15ου τουρνουά ΣΕΔΥ. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο νερό, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, 0-2. Ένα λεπτό πριν το τέλος του οκταλέπτου, ο Δικέφαλος μείωσε με τον Koopman σε 1-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό. 

Στο πιο φτωχό επιθετικά οκτάλεπτο, το δεύτερο, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα. ο Παναθηναϊκός επανέφερε την διαφορά στα δύο τέρματα, 1-3, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να απαντάει με τον Καπράγκο, μειώνοντας σε 2-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο επιθετικά στο τρίτο οκτάλεπτο, κάνοντας ουσιαστικά μία μίνι-ανατροπή. Με Milardovic οι «ασπρόμαυροι» έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, 3-3, ενώ ο Koopman με δικό του τέρμα έδωσε το πρώτο προβάδισμα στο παιχνίδι, 4-3. Οι πράσινοι απάντησαν με δύο τέρματα, 4-5, ενώ στην συνέχεια ο Δικέφαλος με δικό του 2-0 σερί πήρε και πάλι το προβάδισμα, χάρη σε γκολ των Χαραλαμπόπουλου και Καλάργυρου, 6-5. 

Γεμάτο επιθετικά ήταν και το τέταρτο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν υπέροχο θέαμα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και με 0-2 σερί έκανε την ανατροπή, 6-7, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ισοφάρισε με Koopman σε 7-7. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο δίλεπτο του παιχνιδιού με κοινή αφετηρία, 7-7. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 7-8, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo απάντησε με Milardovic σε 8-8, 22 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Ο Δικέφαλος έβγαλε την άμυνα, και στην επίθεση με γκολ του Καλάργυρου πήρε τη νίκη με 9-8. 

Το δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στο 15ο τουρνουά ΣΕΔΥ είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, απέναντι στο ΝΟ Χανίων. 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 3-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανιωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος 2, Κεχαλάρης, Milardovic 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Koopman 3, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter