Φιλική νίκη επί της Νίκης Λευκάδας για τον ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Νέα φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε στο PAOK Sports Arena της Νίκης Λευκάδας με 71-64. 

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Jett-Wilson, Κολλάτου, Καρλάφτη, Rettstatt και Williams. 

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου, με τις δύο ομάδες να είναι συνέχεια κοντά στο σκορ. Ο Δικέφαλος πήρε σημαντικές βοήθειες επιθετικά από τις δύο Αμερικανίδες, Williams και Rettstatt, οι οποίες βοήθησαν στο να μπει η μπάλα πιο εύκολα στην ρακέτα. Έτσι, το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε στο ισόπαλο, 16-16. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, ενώ παράλληλα πήρε σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Αυτά τα δύο στοιχεία ήταν το αποτέλεσμα αύξησης της διαφοράς, η οποία πήρε διψήφια τιμή. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει στο 37-29. 

Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Δικεφάλου συνέχισαν σε υψηλό τέμπο, αυξάνοντας όλο και περισσότερο την διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντικές βοήθειες και από την περιφέρεια, με την Καρλάφτη να δίνει πόντους με μακρινά σουτ. Έτσι, το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ με 59-46. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Άγγελος Αγγελίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Η διαφορά παρέμεινε σε επίπεδα ασφαλείας, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 71-64, κάνοντας το 2Χ2 στις πρώτες φιλικές του αναμετρήσεις. 

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 37-29, 59-46, 71-64

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Williams 22, Rettstatt 17(1), Jett-Wilson 5, Κολλάτου 6, Κατσαμούρη 4, Κιλαζίδου 2, Καρλάφτη 12(2), Θεοδώρου 3(1), Κιολεόγλου, Στεφανάκη, Κουκουναρίδου, Μινοβγίδου. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter