Δύο στα δύο με εντυπωσιακή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στην Handball Premier!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος την Bianco Monte Δράμα με 32-20.
 
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Mojsilov, Ελευθεριάδη, Τσαμουρίδη, Νικολαΐδη, Παπάζογλου, Τσαναξίδη και Τζωρτζίνη.
 
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά έχοντας μεγάλη συγκέντρωση, με τον ΠΑΟΚ να χτίζει μία διαφορά 6 τερμάτων από τα πρώτα 20 λεπτά. Ο Mojsilov ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική ημέρα κράτησε τα γκολ των φιλοξενούμενων σε μονοψήφιο αριθμό, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 15-9.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ μπήκε με τον ίδιο υψηλό ρυθμό κάνοντας ένα σερί 3 τερμάτων στα πρώτα λεπτά και μετά κατέβασε «στροφές». Ο Δικέφαλος είχε το πάνω χέρι στην διακύμανση του σκορ, δημιουργώντας και κρατώντας μία διαφορά 10 γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση, κλείνοντας την ψαλίδα του σκορ κατά διαστήματα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να διευρύνει το σκορ από την περιφέρεια του και να έχει απάντηση στα σουτ των αντιπάλων του με τον τερματοφύλακα του Mojsilov. Η αναμέτρηση τέλειωσε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 32-20
 
Στην 3η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί εκτός έδρας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, με τον Ιωνικό Affidea.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-2, 7-2, 9-3, 12-6, 15-9 (ημχ.), 18-9, 21-11, 24-15, 27-17, 30-18, 32-20

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Νικολαϊδης 3, Γιαβασίδης, Δ. Τριανταφυλλίδης 5, Καβουσανάκης 2, Βελισσαρίου, Δούγιας, Τζωρτζίνης 3, Παπάζογλου 3, Τσαμουρίδης 1, Λαδάκης 6, Ελευθεριάδης 2, Τσαναξίδης 3, Τ. Τριανταφυλλίδης 4, Μοισίλοφ, Μαρίνος.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter