Στους «4» του 15ου τουρνουά ΣΕΔΥ ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Την πρόκριση στους «4» του 15ου τουρνουά ΣΕΔΥ πήρε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 9-15. 

Ο Δικέφαλος στο πρωινό παιχνίδι κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης, γνώρισε την ήττα 5-16, και έτσι το απογευματινό παιχνίδι κόντρα στον ΑΝΟΓ θα έκρινε την πρόκριση στην τετράδα. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μπήκε δυνατά, πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τους Χαραλαμπόπουλο και Καλάργυρο, 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προς στιγμή σε 1-2, ωστόσο με νέο 0-2 σερί χάρη σε γκολ των Milardovic και Λασκαρίδη, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πήρε «αέρα» τριών τερμάτων, 1-4. Η Γλυφάδα απάντησε με δικό της σερί 2-0, με το οκτάλεπτο να τελειώνει στο 3-4. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες διαδέχονταν στο σκοράρισμα η μία την άλλη. Ο Δικέφαλος σκόραρε πρώτος με τον Milardovic, 3-5, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 4-5, με τους «ασπρόμαυρους» να απαντούν με τον Χαραλαμπόπουλο, 4-6. Ο ΑΝΟΓ βρήκε το τελευταίο τέρμα του ημιχρόνου, το οποίο τελείωσε στο 5-6. 

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα και στο τρίτο οκτάλεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες. Ο ΑΝΟΓ πέτυχε πρώτος τέρμα, 6-6, με τον Milardovic, ο οποίος ήταν πραγματικός... εκτελεστής, να απαντά σε 6-7. Παρά τα γκολ των γηπεδούχων, ο Δικέφαλος δεν έχανε το προβάδισμα, το οποίο με γκολ του Milardovic το έφτασε στα δύο τέρματα, 7-9. Με τον Καλάργυρο να σκοράρει ο Δικέφαλος απέκτησε ακόμα ένα διψήφιο προβάδισμα, 8-10, το οποίο δεν κράτησε πολύ, με το τρίτο οκτάλεπτο να τελειώνει στο 9-10. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo «έσφιξε» την άμυνα του, ενώ παράλληλα πήρε σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Κρατώντας το μηδέν στο τελευταίο οκτάλεπτο στην άμυνα, ο Δικέφαλος σκόραρε πέντε τέρματα, παίρνοντας τη νίκη με 9-15. 

Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ Domus Ergo θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00. 

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 4-4, 0-5

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος 1, Κεχαλάρης 1, Milardovic 5, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Koopman, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης 2, Καρατζάς 2. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter