Θ. Χατζηθεοδώρου: «Σημαντικό ότι συνδυάζουμε την θετική εικόνα με θετικά αποτελέσματα!»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για τα δύο παιχνίδια του Σαββάτου κόντρα σε ΝΟ Βουλιαγμένης και ΑΝΟΓ, μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα αποκτά όλο και καλύτερο ρυθμό, το οποίο μας έλειπε όλο αυτό το διάστημα, διότι δεν έχουμε την πολυτέλεια φιλικών στην Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά παίζουν όλο και καλύτερα και το ευχαριστιούνται, το οποίο είναι σημαντικό. Χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά, και ειδικότερα σε τακτικά κομμάτια τα οποία θα τα διορθώσουμε μέσα από τους φιλικούς αγώνες. Είναι σημαντικό που συνδυάζουμε την θετική εικόνα με θετικά αποτελέσματα. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας, διότι το τουρνουά δεν σου προσφέρει κάτι επί της ουσίας. Είναι καλό ότι προχωράμε στις τέσσερις ομάδες. Αύριο παίζουμε με τον Πανιώνιο, μία πολύ καλή ομάδα η οποία είναι το φαβορί. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα φτιάξουμε ένα πλάνο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμα έτοιμος, και δεν πρέπει να είναι ακόμα έτοιμος. Έτοιμοι πρέπει να είμαστε σε τρεις εβδομάδες, στους ευρωπαϊκούς αγώνες. 

Είναι σημαντικό που πήραμε θετικά αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες ίδιου βεληνεκούς με εμάς. Μην ξεχνάμε ότι στον όμιλο στον οποίο παίζουμε στο τουρνουά, αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό, οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται στον όμιλο του πρωταθλήματος. Είναι ένα καλό πρώτο βήμα, δεν πετάμε στα σύννεφα, ούτε νιώθουμε ότι έχουμε φτάσει ψηλά. Κρατάμε χαμηλά τον πήχη, χρειαζόμαστε πολύ δουλειά. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό!».  


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter