Νίκη επί του Εθνικού Πειραιώς με 6-8 και τρίτη θέση στο τουρνουά για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Με παλικαρίσια εμφάνιση στον μικρό τελικό, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo νίκησε τον Εθνικό Πειραιώς με 6-8, και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο 15ο τουρνουά ΣΕΔΥ. 

Ο Δικέφαλος μετά την εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στον Πανιώνιο, από τον οποίο ηττήθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με 13-12, αγωνίστηκε στον μικρό τελικό κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, δείχνοντας το πολύ καλό του πρόσωπο. 

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν νευρικό επιθετικά και για τις δύο ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ να κρατάει το μηδέν στην άμυνα του και να βρίσκει γκολ από το Milardovic, το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε στο 0-1. 

Μεγαλύτερη κινητικότητα επιθετικά υπήρξε στο δεύτερο οκτάλεπτο. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, 2-1, με τον Δικέφαλο να απαντάει με δικό του σερί 0-2, χάρη σε γκολ των Milardovic και Καλάργυρου. Το 2-3 ήταν και τελικό σκορ του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος συνέχισε την πολύ καλή εικόνα του στο αμυντικό κομμάτι, κρατώντας για 7,5 λεπτά τον Εθνικό μακριά από τα δίχτυα του. Στο μεσοδιάστημα αυτό, ο ΠΑΟΚ βρήκε δύο τέρματα από τους Milardovic και Παπαμανωλιουδάκη, 2-5. Ο Εθνικός σκόραρε 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου, 3-5. 

Στο πιο παραγωγικό οκτάλεπτο του παιχνιδιού, το τέταρτο, οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα. Ο Εθνικός με σερί 2-0 έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 5-5. Ο Δικέφαλος με τον Καλάργυρο πήρε ξανά το προβάδισμα, 5-6, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν, 6-6. Το τελευταίο δίλεπτο του αγώνα άνηκε ξεκάθαρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος με δύο τέρματα από τους Milardovic και Τσολακούδη, σε συνδυασμό με πολύ καλή άμυνα, πήρε τη νίκη και την τρίτη θέση με 6-8. 

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-2, 3-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης 1, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος 2, Κεχαλάρης, Milardovic 4, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Koopman, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς.