Γέμισε χαμόγελα η Παραλία Θεσσαλονίκης από τα «αετόπουλα» του Στίβου! (pics)

paok
Κατηγορία: Στίβος

Ακόμα μια εναλλακτική δραστηριότητα για το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου η παραλία της Θεσσαλονίκης γέμισε από τα ασπρόμαυρα αετόπουλα, που έκαναν την προπόνησή τους.

Με «σύμμαχο» τον καιρό, οι προπονητές του τμήματος από Καυτατζόγλειο και Αμπελοκήπους, είχαν την ευκαιρία να προπονήσουν μαζί τους μικρούς και μεγάλους αθλητές, οι οποίοι σκόρπισαν χαμόγελα και χαρά σε όλη την παραλία.

Η προπόνηση ξεκίνησε από το Λευκό Πύργο και επεκτάθηκε σε διάφορα σημεία της παραλίας.

Τα παιδιά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι γονείς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους αλλά και να συνομιλήσουν με την έφορο του Τμήματος, Τάνια Κεραμυδά, σε πιο χαλαρό κλίμα.

Οι περαστικοί κοντοστέκονταν για να παρακολουθήσουν τα αετόπουλα του Στίβου και μάλιστα κάποια παιδιά συμμετείχαν «εμβόλιμα» στην προπόνηση , προς μεγάλη χαρά όλων.

Κάποιοι γονείς βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας έναν πρωινό καφέ, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις προσπάθειες των παιδιών, ενώ με το πέρας της προπόνησης , η διοίκηση και οι προπονητές του Τμήματος Στίβου έκαναν το ίδιο στο Navona, συζητώντας για όλα όσα ετοιμάζει το τμήμα για το επόμενο διάστημα για τους μικρούς του αθλητές.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter