Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Η μεικτή ζώνη μετά τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ γυναικών, μέσω του acpaok.gr.

Άγγελος Αγγελίδης:

«Ξεκινάμε με το ότι είχαμε την απώλεια της Rettstatt, η οποία είναι πολύ σημαντική γιατί δίνει ύψος στην ομάδα, δίνει άλλη δυναμικότητα και ποιότητα. Ο Ολυμπιακός χτύπησε εκεί, μας πήγε μέσα στο καλάθι, βρήκε τις αδυναμίες μας και στόχευε στα close-out, για αυτό και δεχτήκαμε 30 πόντους από την Gustafson, μία παίκτρια του WNBA. Αλλάξαμε δύο παίκτριες επάνω της, και την Williams και την Κατσαμούρη, αλλά είναι μια παίκτρια που έβρισκε τον χώρο. Παρόλα αυτά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν μέσα στο παρκέ. Ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, και αυτό το είδαν όλοι. Παλέψαμε πάρα πολύ. Βέβαια είχαμε 12% στα τρίποντα, μέσα στην έδρα μας, και είναι κάτι με το οποίο ζούμε και πεθαίνουμε, οπότε μας πλήγωσε αυτή τη μέρα. Το μέλλον είναι λαμπρό για αυτή την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα». 

Ρένια Καρλάφτη:

«Δώσαμε αυτό που θέλουμε να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα, ο τραυματισμός της Rettstatt μας κόστισε πολύ, διότι αλλάξαμε τα σχέδια μας. Παρόλα αυτά, εμείς θέλαμε να παλέψουμε για κάθε μπάλα. Χάσαμε το παιχνίδι σε κάποιες λεπτομέρειες αλλά είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου, και θέλω να συνεχίσουμε έτσι». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter