ΠΑΟΚ-Άλιμος ΝΑΣ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 1η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Άλιμο ΝΑΣ. 

Ο Δικέφαλος, μετά την περσινή παρουσία του στην Α1 στην οποία πέτυχε τον στόχο του, ετοιμάζεται για μία νέα σεζόν στην οποία έχει ανανεωθεί και θέλει να κάνει το βήμα... παραπάνω. 

Απέναντι του, ο Άλιμος ΝΑΣ, ο οποίος αν και... νεοφώτιστος, έχει προβεί σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, έχοντας ως στόχο την εδραίωση του στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με το εισιτήριο διαρκείας να ισχύει κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άλιμο ΝΑΣ, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Βέργος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πάντα οι «πρεμιέρες» κρύβουν νευρικότητα και είναι παιχνίδια με μεγάλη ιδιαιτερότητα. Η ομάδα του Αλίμου ενισχύθηκε πολύ αλλά και σημαντικά, και πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαστήκαμε σκληρά, αφήνοντας πίσω όποια μικροπροβλήματα μας παρουσιάστηκαν. Πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα». 


Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022
1η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ-Άλιμος