Αφεντικό για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Round 3 του EHF European Women's Cup έκανε ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας στο Game 1 της WHC Metalurg από τα Σκόπια με 26-17. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Vrancic, Brocardo, Grbavcevic, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου και τερματοφύλακα την Τσικνάκη. 

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ, με τον ΠΑΟΚ mαteco να βρίσκει τα πρώτα του τέρματα στο πρόσωπο της Χατζηπαρασίδου (4) και Vrancic, 5-4. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος ανέβασε τον ρυθμό και άνοιξε την ψαλίδα με σερί 6-0, χάρη σε γκολ των Dias, Μεντεσίδου και Vrancic, 11-4. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες»... σίγησαν επιθετικά, με τις φιλοξενούμενες να απαντούν με 0-3 σερί, 11-7, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Δικέφαλος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, και παράλληλα και τον δείκτη του σκορ. Με την Χατζαπαρασίδου πιστή στο ραντεβού της με το σκοράρισμα, και τις Μεντεσίδου, Vrancic, Ζενέλι και Gomes να βοηθούν τα μέγιστα, ο ΠΑΟΚ mαteco πήρε σημαντικό προβάδισμα σε κρίσιμο σημείο, 24-15. Συνεχίζοντας σε υψηλό ρυθμό, ο Δικέφαλος πήρε μία νίκη με 26-17, της οποία η διαφορά τερμάτων του δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στο Round 3, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στα Σκόπια. 

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 8, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 3, Βράνσιτς 3, Χριστοφόρις 2, Γκρμπάβτσεβιτς 1, Αμβροσιάδου, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 1, Γκόμες 1, Ζενέλι 2, Μποριζόφσκα 1, Ριμπέιρο 3, Σαμολαδά, Μπουράτο 1.