Στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η Β Ομάδα των «Ισόβιων Πρωταθλητριών»!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας θα συμμετάσχει την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 η Κ17 του τμήματος Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ. 

Η Πρωταθλήτρια στο περσινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, Κ17 γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, θέλοντας να συλλέξει περισσότερες εμπειρίες και να αγωνιστεί σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο, θα λάβει μέρος στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2022-2023. 

Στην ομάδα του ΠΑΟΚ εισχώρησε η Ακαδημία «Αετόπουλα» του κ. Μανώλη Σολοποτιά, κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος θα είναι ενισχυμένος ακόμα περισσότερο σε αυτή τη νέα πρόκληση. 

Η Β' Ομάδα πλέον των «Ισόβιων Πρωταθλητριών», αποτελείται στην πλειοψηφία της από παίκτριες των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, δείγμα της επαγγελματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται, με στόχο την ομαλή μετάβαση από την Β' Ομάδα στην Α' Πρωταθλήτρια. 

Προπονητής της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ θα είναι ο Μανώλης Σολοποτιάς, ο οποίος θα έχει βοηθό του τον πρώτο προπονητή της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, Ευάγγελο Κλείτσα.

Υπεύθυνος της ομάδας η οποία θα αγωνιστεί στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα είναι ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, Αντώνης Κιουρεξίδης. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter