Ώρα Ευρώπης! ΠΑΟΚ Domus Ergo-ZV De Zaan!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 1η αγωνιστική του Προκριματικού Όμιλου του LEN Euro Cup, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει την ολλανδική, ZV De Zaan, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 20:30. 

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στον Προκριματικό Όμιλο του LEN Euro Cup, τον οποίον διοργανώνει στο «σπίτι» του, το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

Σε μία γιορτή του ελληνικού πόλο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έχοντας στο πλευρό του και τον Κόσμο του θέλει να πανηγυρίσει μία ιστορική πρόκριση στην δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού. 

Απέναντι του για την πρώτη αγωνιστική, η ολλανδική ZV De Zaan, η οποία την περσινή περίοδο τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Την φετινή περίοδο, έχοντας ένα σύνολο με αρκετούς Ολλανδούς διεθνείς, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με νίκη στο πρωτάθλημα με 10-16 απέναντι στην Amerfourt. 

Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ κάνει ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να παραβρεθεί στο Ποσειδώνιο «σπρώχνοντας» την ομάδα σε μία ιστορική πρόκριση. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ZV De Zaan, ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς στην όλη διαδικασία του ομίλου είμαστε το αουτσάιντερ. Είμαστε ουσιαστικά η πιο άπειρη ομάδα απ' όλες τις συμμετέχουσες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια δίνουν σταθερά το παρών σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, η ομάδα μου δείχνει σίγουρη. Αύριο είναι δεδομένο πως θα υπάρχει άγχος, λόγω της απειρίας σε τέτοια παιχνίδια. Η De Zaan είναι μία επικίνδυνη ομάδα, η οποία έχει στις τάξεις της διεθνείς παίκτες από την Εθνική Ολλανδίας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πιστέψουμε πως θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε πριν την έναρξη του ματς. Θέλει πειθαρχία και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού». 


Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022
Προκριματική Φάση, LEN Euro Cup
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
20:30, ΠΑΟΚ Domus Ergo-ZV De Zaan