Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-CN Echeyde

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Jesse Koopman, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί της CN Echeyde με 8-7, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Προκριματικού Γύρου του LEN Euro Cup. 

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Από την αρχή του παιχνιδιού δείξαμε ότι θέλουμε πολύ τη νίκη. Τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά για 3.5 οκτάλεπτα, λίγο στο τέλος χάσαμε το μυαλό μας αλλά είχαμε πάρει μία τέτοια διαφορά η οποία μας επέτρεψε να κρατήσουμε τη νίκη και να πανηγυρίσουμε τους πρώτους τρεις βαθμούς. Κάναμε το πρώτο βήμα, χρειαζόμαστε σίγουρα ακόμα μία νίκη για να πούμε ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Τώρα τα κεφαλιά κάτω, να υπάρχει χαρά αλλά όχι ενθουσιασμός, γιατί δεν έχουμε πετύχει απολύτως τίποτα. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Ludwigsburg, μία ομάδα την οποία αν διαχειριστούμε τον έλεγχο του παιχνιδιού θα την κερδίσουμε, αν όχι θα έχουμε σοβαρό θέμα διότι πρόκειται για μία τυπική γερμανική ομάδα η οποία παλεύει έως το τέλος». 

Jesse Koopman:

«Δεν παίξαμε πολύ καλά σήμερα, αλλά είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη η οποία είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Χρειάζεται να αναλύσουμε τα λάθη που κάναμε, και να τα διορθώσουμε. Κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση και τώρα χρειάζεται να συνεχίσουμε ως ομάδα ενωμένοι για να δούμε τι θα συμβεί στην συνέχεια». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter