Δυνατό «τεστ» στην Γλυφάδα

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου τον ΑΝΟ Γλυφάδας, από τον οποίο και ηττήθηκε με 11-3. 

Σ' ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο επιθετικά, οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο, με τις άμυνες να «κλέβουν» την παράσταση. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος κράτησε ανέπαφη την εστία του για 5:30 λεπτά, δίχως ωστόσο να βρει κάποιο τέρμα στην επίθεση. Οι γηπεδούχες με δύο γκολ στα τελευταία 2:30 λεπτά, διαμόρφωσαν το 2-0, τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μείωσε με γκολ της Μελίνας Καρυπίδου, 2-1, με τις γηπεδούχες να απαντούν με 2-0 σερί, 4-1. Ο Δικέφαλος πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με την Ηρώ Καρυπίδου, 4-2, ωστόσο η Γλυφάδα με 3-0 σερί, διαμόρφωσε το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου, 7-2. Στο τέταρτο οκτάλεπτο με γκολ της Λαμπρούση ο ΠΑΟΚ μείωσε, 7-3, ωστόσο με νέο σερί 4-0 η Γλυφάδα πήρε τη νίκη με 11-3. 

Η ομάδα του Παναγιώτη Βέργου αντιμετωπίζει για την 3η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, το ΝΟ Βουλιαγμένης. 

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 2-0, 5-2, 4-1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Λεριώτη-Σύκα, Μπίκου, Pustynnikova, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ. 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Λαμπρούση 1, Φραγκιά, Τζούρκα, Καρυπίδου Η. 1.