Μεγάλη νίκη επί της Montpellier και πλέον βλέπει «πρωτιά»!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo επί της Montpellier με 13-8, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν «μπλοκαρισμένες» επιθετικά στο μεγαλύτερο μέρος, με το 0-0 να παραμένει για περίπου έξι λεπτά. Στο τελευταίο δίλεπτο, ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ με τον Κεχαλάρη, 1-0, ωστόσο οι Γάλλοι με τον Dory έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, 1-1, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος βρήκε πρώτος γκολ με τον Κεχαλάρη, 2-1, με τον Mastur να ισοφαρίζει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα για τους Γάλλους, 2-2. Η συνέχεια ήταν καθαρά «ασπρόμαυρη», με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται σε δύο περιπτώσεις τον παίκτη παραπάνω, σκοράροντας με Κεχαλάρη το 3-2 και με Χαραλαμπόπουλο το 4-2. 

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο τρίτο οκτάλεπτο, σκοραρώντας δύο γρήγορα τέρματα με Koopman και Χαραλαμπόπουλο, 6-2. Με Ivankovic στον παραπάνω οι Γάλλοι μείωσαν σε 6-3, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων με Τσολακούδη, 7-3. Ο Milardovic έκανε το 8-3, ο Mustur μείωσε, 8-4, με τον Τσολακούδη να «χτυπά» και πάλι, 9-4. σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο. 

Έχοντας την ψυχολογία από το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, ο ΠΑΟΚ με δύο γρήγορα γκολ από Koopman και Κουγιούνη αύξησε περισσότερο την διαφορά, 11-4. Με Piot και Ben Romdhane οι Γάλλοι απάντησαν στο σερί του Δικεφάλου, μειώνοντας σε 11-6. Με Νίκο Προσινικλή ο ΠΑΟΚ αύξησε την διαφορά, 12-6, ο Mustur μείωσε στον παραπάνω, 12-7, και ο Κεχαλάρης έφερε την διαφορά στα έξι τέρματα, 13-7. Οι Γάλλοι σκόραραν στα τελευταία δευτερόλεπτα, 13-8, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 5-2, 4-4

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καρατζάς, Κεχαλάρης 4, Milardovic 1, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Koopman 2, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας.