ΠΑΟΚ και TAXIWAY συνεχίζουν μαζί!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 17/10/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την TAXIWAY, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής του τμήματος για την σεζόν 2022-2023.

Παράλληλα, ο Σύλλογος και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, συγχαίρουν τον Θεόδωρο Σταυρίδη, για την επανεκλογή του ως πρόεδρο του οργανισμού.

Λίγα λόγια για την TAXIWAY...

Τα Ραδιοταξί, Λευκός Πύργος και Eurotaxi αποτέλεσαν έως και τα τέλη του 2012 τις δυο μεγαλύτερες πανελλαδικά εταιρείες στον χώρο των μεταφορών με ταξί. Έχοντας κοινό όραμα την εξέλιξη του ταξί και των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώσανε τις δυνάμεις τους διαθέτοντας πλέον το μεγαλύτερο στόλο στα Βαλκάνια αποτελούμενο από 1200 οχήματα λειτουργώντας με την νέα ονομασία TAXIWAY.

Ο συνδυασμός των 25 χρόνων εμπειρίας στον χώρο των μετακινήσεων με ταξί, οι συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες καθώς και το πλήθος συνεργασιών με μεγάλους τουριστικούς φορείς αλλά και κρατικούς οργανισμούς, καθιστούν την Taxiway πρωτοπόρο του είδους.

Η διαδικασία αναζήτησης ταξί γίνεται πλέον εκτός της τηλεφωνικής κλήσης στο 18300 και με δυο κλικ από το smartphone και το επίσημο App. Αποφύγετε την άσκοπη αναμονή περιμένοντας να βρείτε ταξί. 

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να:

Καλέσετε άμεσα για ΤΑΧΙ. Δείτε αυτόματα την θέση σας πάνω στον χάρτη. 

Επιλέξετε εύκολα με ένα tap πάνω στον χάρτη το σημείο παραλαβής σας.

Εντοπίσετε τα κοντινά οχήματα ΤΑΧΙ κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες στο: taxiway.gr

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ