«Μπλόκαρε» στο τέταρτο οκτάλεπτο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου τον Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποίο και ηττήθηκε με 11-8. 

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν πρώτοι κεφάλι στο σκορ, σκοράροντας στο πρώτο τετράλεπτο δύο τέρματα, 2-0. Ο Δικέφαλος απάντησε με τον Χαραλαμπόπουλο σε 2-1 και ισοφάρισε με Μιλάρντοβιτς στην κόντρα σε 2-2. Στο τελευταίο δίλεπτο, η «ελαφρά ταξιαρχία» πέτυχε δύο τέρματα, με το 4-2 να είναι τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Το δεύτερο οκτάλεπτο επιφύλασσε από ένα γρήγορο τέρμα για κάθε ομάδα, με τον Απόλλωνα να κάνει το 5-2 και τον Καλαργυρό να μειώνει για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo σε 5-3. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά με δικό τους 2-0, με τον Κόουπμαν να μειώνει σε 7-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στην πισίνα, σκοράροντας δύο σερί τέρματα τα οποία πέτυχαν οι Χαραλαμπόπουλος και Καλαργυρός, 7-6. Οι «ασπρόμαυροι» κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους, ενώ έχασαν σημαντική ευκαιρία με Μιλάρντοβιτς για την ισοφάριση, με το 7-6 να είναι το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου. Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ ισοφάρισης από τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, χάρη στον Χαραλαμπόπουλο, 7-7. Κάπου εκεί, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, αστοχώντας σε δύο πέναλτι. Οι γηπεδούχοι με τέσσερα δικά τους τέρματα έκαναν το 11-7, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να μειώνει σε 11-8 με τον Καρατζά, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το αποτέλεσμα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας. 

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 0-2, 4-1

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν, Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 3, Προσινικλής Π, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς 1