ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΑΝΟ Γλυφάδας

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 3η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΑΝΟ Γλυφάδας. 

Ο Δικέφαλος, μετά την ευρωπαϊκή του πρόκριση στον 2ο γύρο του LEN Euro Cup, επέστρεψε σε ελληνικούς ρυθμούς με απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου επιστρέφει στο «σπίτι» του, έχοντας ως στόχο να πάρει τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα δώσει περισσότερη ψυχολογία ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών στο Ζάγκρεμπ. 

Απέναντι του, ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι με 8-9. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η ομάδα έχει πιάσει έναν καλό ρυθμό με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Με τον Απόλλωνα ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό, οπότε ο στόχος μας στο παιχνίδι με την Γλυφάδα είναι ξεκάθαρα η νίκη. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, καθώς όπως είδαμε και στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, με εκείνον δίπλα μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν!». 


Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022
3η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΑΝΟ Γλυφάδας (ΕΡΤ3 HD)