Ώρα πρεμιέρας! ΠΑΟΚ-Πήγασος Πολίχνης

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την «πρεμιέρα» της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον Πήγασο Πολίχνης. 

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ, ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην φετινή Volleyleague ανδρών, ύστερα από την ευρωπαϊκή πρόκριση στους «32» του Challenge Cup επί της Volley Nafels. 

Ο Δικέφαλος, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι στο τιμόνι του, ετοιμάζεται για μία απαιτητική χρόνια, έχοντας ως στόχο, με σύμμαχο το πάθος και την θέληση, να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις. 

Απέναντι του, ο Πήγασος Πολίχνης, ο οποίος συνδύασε την εξαιρετική περσινή πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδος με την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ, και είναι έτοιμος να... απολαύσει αυτές τις πρώτες στιγμές του. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, ο Μπρετ Ουόλς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε στο νέο πρωτάθλημα με εντός έδρας παιχνίδι, στο Παλατάκι, μπροστά στον κόσμο μας. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να παρουσιάσουμε ένα όμορφο θέαμα και να πάρουμε τη νίκη. Αντιμετωπίσαμε τον Πήγασο σε φιλικούς αγώνες στην προετοιμασία, ωστόσο υπάρχει πάντα διαφορά μεταξύ των ανεπίσημων με των επίσημων παιχνιδιών. Εμείς προετοιμαζόμαστε σκληρά, όπως και σε κάθε παιχνίδι, έχοντας ως στόχο να παίξουμε το καλύτερο δυνατό βόλεϊ». 


Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022
1η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
21:30, ΠΑΟΚ-Πήγασος Πολίχνης (ΕΡΤ3 HD)