«Ποδαρικό» στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-9

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες. Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Κελαχάρη να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και μπήκαν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo απάντησε με δύο τέρματα του Μιλάρντοβιτς και έφερε τον αγώνα στο 3-2. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν εκ νέου μπροστά στο σκορ με 4-3 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μισού του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ανέβασε στροφές και ξεκίνησε σκοράροντας τρία σερί γκολ, δύο από τον Μιλάρντοβιτς και ένα από τον Νίκο Χελαχάρη και πήγε το σκορ στο 7-3. Μετέπειτα, οι αντίπαλοι βρήκαν τρόπο να φτάσουν ως τα δίχτυα του Δικεφάλου και να μειώσουν την διαφορά, 7-4. Με τον «καυτό» Μιλάρντοβιτς να «ξαναχτυπά» ο Δικέφαλος πήρε πάλι προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, 8-4. Οι αντίπαλοι με 0-2 σερί μείωσαν στα δύο τέρματα, 8-6, με τον Μιλάρντοβιτς να σκοράρει για το 9-6. Με νέο 0-2 σερί, η Γλυφάδα μείωσε στο γκολ, 9-8, με τον Χαραλαμπόπουλο να δίνει τη λύση με όμορφο τέρμα για το 10-8. Η Γλυφάδα μείωσε στο γκολ. 10-9, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έκανε διαχείριση και πήρε τη νίκη με 10-9. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, οι αγώνες στο Ζάγκρεμπ για την 2η φάση του LEN Euro Cup, 27 με 30 Οκτωβρίου. 

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 3-1, 3-5

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 6, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Σάλεχ.