Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΑΝΟ Γλυφάδας

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και του Νίκολα Μιλάρντοβιτς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του ΑΝΟ Γλυφάδας 10-9, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών. 

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, οι πρώτοι τρεις βαθμοί για το φετινό πρωτάθλημα. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, αν και στο τέλος χαλαρώσαμε άνευ λόγου και αιτίας, κάτι το οποίο έδωσε το δικαίωμα στην Γλυφάδα να μειώσει πάρα πολύ την διαφορά. Είναι ένα δεκαήμερο υπερβολικά δύσκολο με πολύ κούραση για τα παιδιά, και λόγω των παιχνιδιών της Ευρώπης. Πήραμε τους τρεις βαθμούς οι οποίοι ήταν το ζητούμενο, και καλή ψυχολογία ενόψει των νέων ευρωπαϊκών αγώνων. Από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον δεύτερο γύρο του LEN Euro Cup. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, δεν είμαι όμως από κάποια λάθη τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Έχουμε όλο το χρόνο να τα διορθώσουμε». 

Νίκολα Μιλάρντοβιτς:

«Παίξαμε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα σ' έναν καλό αντίπαλο. Πιστεύω ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού και ήμασταν καλύτερη ομάδα μέσα στην πισίνα. Τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τα νέα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα οποία θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter