ΓΑΣ Καματερού-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 4η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, τον ΓΑΣ Καματερού. 

Ο Δικέφαλος καλείται να ανασυνταχθεί μετά το αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, και να επιστρέψει στον δρόμο των νικών, καθώς τίποτα δεν κρίνεται από τον Οκτώβριο. 

Οι «Νταμπλούχες» έχουν απαιτητικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, και θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμες, όπως μας έχουν συνηθίσει. 

Απέναντι τους, ο ΓΑΣ Καματερού, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε το ταξίδι του στην Ευρώπη, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Ορφέα Σουρωτής με 43-26. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού, η Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο παιχνίδι, και να επικεντρωθούμε στα σημαντικά τα οποία έρχονται. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα, οπότε ξέρουμε πως θα διαχειριστούμε κρίσιμες καταστάσεις. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να δείξουμε τη δυναμική μας». 


Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022
4η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού
16:00, ΓΑΣ Καματερού-ΠΑΟΚ mαteco