Επέστρεψε στις νίκες και τώρα... διάλειμμα!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας του ΓΑΣ Καματερού, εκτός έδρας, με 14-27, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσικνάκη, Μεντεσίδου, Ζενέλι, Γκρμπάβσεβιτς, Χατζηπαρασίδου, Μπροκάρντο και Βράνσιτς. 

Στο πρώτο μέρος, μπορεί οι γηπεδούχες να πέτυχαν πρώτες δύο γρήγορα τέρματα, ωστόσο ο Δικέφαλος ανέβασε τον ρυθμό του και απάντησε με 0-5 σερί, 2-5. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ mαteco συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα του, με τις γηπεδούχες να βγάζουν μία μικρή αντίδραση, μειώνοντας στο γκολ, 6-7. Οι παίκτριες του Δικεφάλου «έσφιξαν» την άμυνα τους, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησαν την μπάλα με ταχύτητα, πετυχαίνοντας ένα 0-6 σερί, 6-13. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με το 7-14 να είναι και τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριες του, θέλοντας να «φρεσκάρει» την ομάδα του. Ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα στο πρώτο τέταρτο, και με γρήγορη ανάπτυξη και καλή άμυνα, πήρε διαφορά οκτώ τερμάτων 12-20. Συνεχίζοντας σε υψηλό τέμπο, ο ΠΑΟΚ mαteco πήρε και διψήφια διαφορά πέντε λεπτά πριν το τέλος, 13-24. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη στο Καματερό με 14-27. 

Πλέον, ακολουθεί η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, με την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη να έχει χρόνο να δουλέψει ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, εντός έδρας, απέναντι στον Ορφέα Σουρωτής, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 


Τα πεντάλεπτα: 2-1, 2-4, 4-7, 6-8, 6-10, 7-14 (ημχ.), 8-16, 10-18, 12-20, 13-23, 13-24, 14-27


ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 6, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου, Βράνσιτς, Χριστοφόρις 1, Σαμολαδά, Αμβροσιάδου 2, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 5, Γκόμες 3, Ζενέλι 2, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάβσεβιτς 2, Ριμπέιρο, Μπουράτο 4.