Ώρα Ευρώπης! Mladost-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 1η αγωνιστική του 2ου Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει την διοργανώτρια του ομίλου, Mladost, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου και ώρα 20:00. 

Ο Δικέφαλος, μετά την μεγάλη πρόκριση του στον 1ο Προκριματικό Όμιλο, ο οποίος διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζει το ευρωπαϊκό του... ταξίδι στο Ζάγκρεμπ, έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΑΝΟΓ με 10-9, στρέφει το βλέμμα τους στις απαιτητικές «μάχες» του LEN Euro Cup, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής υδατοσφαίρισης σε αυτόν τον ευρωπαϊκό θεσμό. 

Απέναντι του, η Mladost, η οποία έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο κροατικό πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο παιχνίδι της «πρεμιέρας» του Προκριματικού Ομίλου, οι Κροάτες ήρθαν ισόπαλοι 10-10 κόντρα στην ισπανική, CN Mediterrani. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το LEN TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Mladost, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Παίζουμε με την οικοδέσποινα ομάδα. Τα παιδιά έχουν άγχος κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά νομίζω ότι έχουμε πάρει μία πρώτη... γεύση από τέτοιους αγώνες στην πρώτη φάση του θεσμού. Ελπίζω οι παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση αύριο και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, και μακάρι να έχουμε μία θετική εμφάνιση. Δεν μπορούμε να κάνουμε προετοιμασία για ένα μόνο παιχνίδι, καθώς θα παίξουμε μέσα σε τρεις μέρες με τέσσερις αντιπάλους. Αφοσιωθήκαμε πολύ στα δικά μας τα δεδομένα, στο πως θέλω και ονειρεύομαι να δω την ομάδα να παίζει. Σαφώς πριν από κάθε παιχνίδι θα δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες του αντιπάλου, αλλά από κει και πέρα το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, όπως πρέπει, και μακάρι αυτό να συνοδεύεται από θετικά αποτελέσματα». 


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022
2ος Προκριματικός Όμιλος, LEN Euro Cup
Bazeni Mladost
20:00, Mladost-ΠΑΟΚ Domus Ergo (LEN TV)