ΠΑΟΚ-Εθνικός Πειραιώς

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 4η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Εθνικό Πειραιώς. 

Ο Δικέφαλος ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει ένα απαιτητικό πρόγραμμα, παίζοντας τις πρώτες αγωνιστικές με τις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, συλλέγει παράλληλα σημαντικές εμπειρίες ενόψει των βατών αναμετρήσεων. 

Απέναντι του, ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει ξεκινήσει με δύο νίκες και μία ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική μετέτρεψε το «ντέρμπι» σε... περίπατο, κερδίζοντας τον ΑΝΟΓ με 16-7. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, η Παρασκευή Γραικού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε έναν αγώνα κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Εθνικός Πειραιώς. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τη δουλειά την οποία κάνουμε κάθε μέρα, μ' ένα σκορ το οποίο μας αντιπροσωπεύει. Είναι ακόμα αρχή της ομάδας αυτής, η οποία έχει πολλές αλλαγές από πέρσι, οπότε όσο περισσότερα παιχνίδια παίζουμε τόσο καλύτερη απόδοση θα έχουμε όλες μαζί». 


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022
4η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ-Εθνικός Πειραιώς