Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Δάφνη Αγ. Δημητρίου

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Ζάντα Ουίλιαμς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Δάφνης Αγ. Δημητρίου με 75-62, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. 

Άγγελος Αγγελίδης:

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Το πολύ σημαντικό για εμάς είναι ο επιθετικός πλουραλισμό, βρήκαμε σκορ από πολλές παίκτριες. Είχαμε τέσσερις παίκτριες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ και η Κιλαζίδου πέτυχε οκτώ πόντους. Μία ηγετική εμφάνιση από την Ουίλιαμς με 24 πόντους και 18 ριμπάουντ, κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια. Ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα, όπως και όλα τα κορίτσια. Μόλις βρήκαμε ρυθμό ελέγξαμε και το παιχνίδι. Εάν στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε παραπάνω σκορ, τότε η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Η Δάφνη είναι μία πολύ καλή ομάδα, κατά τη γνώμη μου έχει καλές ξένες και Ελληνίδες αθλήτριες, τους εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς ήμασταν κυριαρχικοί στα ριμπάουντ, τους ωθήσαμε στο λάθος και εκεί πιστεύω πως κρίθηκε το παιχνίδι». 

Ζάντα Ουίλιαμς:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Προετοιμαστήκαμε σκληρά όλη την εβδομάδα προκειμένου να επεκτείνουμε το σερί μας μετά τη νίκη στα Γιάννενα. Τα κορίτσια με βοηθούν αρκετά στο παιχνίδι μου, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, φάνηκε και σήμερα με την Δάφνη». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter